Enlarge text
Stop Doping

Hjælp med at skabe et fair, sundt og trygt idræts- og træningsmiljø!

Har du viden eller mistanke om overtrædelse af antidopingreglerne, eller om brug, fremstilling, eller salg af dopingstoffer, kan du indberette din viden til Stop Doping. 

Din indberetning kan hjælpe til at forebygge og efterforske mulige overtrædelser af love og antidopingregler.

Du kan indberette på to måder:

 • Indberetningsformular/postboks
  Via indberetningsformularen kan du krypteret indsende din viden. Stop Doping opfordrer til, at du opretter en postboks med indberetningsformularen, da det gør det sikkert og let at kommunikere med Anti Doping Danmark – også anonymt, hvis du ønsker det.
 • Appen Stop Doping – kan downloades i Google Play og App Store
  Via appen kan du krypteret indsende din viden. Stop Doping opfordrer til, at du opretter en postboks, da det gør det sikkert og let at kommunikere med Anti Doping Danmark – også anonymt, hvis du ønsker det.
   

Stop Doping-systemet må ikke benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

Alle indberetninger bliver behandlet strengt fortroligt af Anti Doping Danmark, der håndterer indberetninger på Stop Doping. Du kan finde flere oplysninger om håndtering af indberettede informationer under menupunktet ’Privatlivspolitik’ ovenfor.

SIG NOGET, HVIS DU SER NOGET!

Din indberetning sendes til Anti Doping Danmark, som er den danske antidopingmyndighed. Anti Doping Danmark er en selvejende institution under Kulturministeriet.

Læs mere »

Hvad kan indberettes?
Anonymitet
Opret en postboks
Du kan indberette information, som vedrører overtrædelse af antidopingregler samt brug, fremstilling, salg eller lignende af dopingstoffer.

Eksempler på overtrædelse af antidopingreglerne kan være:
 • Brug af forbudte dopingstoffer eller -metoder.
 • Snyd i forbindelse med dopingkontrol.
 • Opfordring til eller hjælp med brug af forbudte stoffer eller metoder.
Hvis du vil sikre, at du er anonym, skal du gøre følgende:
 • Tilgå Stop Doping-systemet direkte ved at kopiere eller skrive URL-adressen www.stopdoping.dk over i en internet-browser i stedet for at klikke på et link.
 • Undlad at skrive oplysninger om dig selv i indberetningen, såfremt du ønsker at være anonym.
 • Undgå at benytte en computer udleveret af din arbejdsgiver, eller at indberette via en computer, der er koblet på et arbejdsnetværk/intranet, hvis du vil være helt sikker på, at din indberetning ikke kan spores.
Du kan oprette en sikker postboks, der gør det muligt at kommunikere med Anti Doping Danmark om din indberetning. Kommunikationen kan selvfølgelig ske anonymt, hvis du ønsker det.

Anti Doping Danmark anbefaler at oprette en postboks, da den gør det lettere at kommunikere, og muligheden for at kommunikere kan være afgørende for, at Anti Doping Danmark får de oplysninger, der gør det muligt at arbejde videre og/eller færdigbehandle sagen.

Når du opretter en postboks, får du tildelt et sagsnummer, og du vælger selv et password. Brug disse, når du logger ind i postboksen for at se, om Anti Doping Danmark har svaret dig.