Stop Doping

Du kan hjælpe os i arbejdet for et fair, sundt og trygt idræts- og træningsmiljø i Danmark.

Måske har du konkret kendskab til dopingbrug. Måske sidder du med en vigtig brik, der samler et puslespil hos os, og giver os mulighed for at gribe ind overfor dem, der bryder reglerne.

Vi vil gerne høre, hvad du ved. Også selv om du ikke har beviser eller du ikke er sikker på at oplysningerne er brugbare for os. Blot skal du give oplysningerne i god tro – det vil sige, at du ikke bevidst må give urigtige eller vildledende oplysninger.
Stop Doping systemet må således ikke benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må i det hele taget ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

Vi vil gerne opfordre til, at du anfører dit navn i indberetningen. Uanset om du gør det eller ej, beder vi dig om at oprette en sikker postbox. Det gør det sikrere og nemmere at kommunikere med os.

Alle indberetninger bliver behandlet strengt fortroligt. Du kan finde flere oplysninger herom under menupunktet "Privatlivspolitik" ovenfor.

Stop Doping bemandes af erfarne efterforskere. Al information som videregives til Stop Doping undersøges og bliver i relevant omfang anvendt til at forebygge og bekæmpe dopingmisbrug.

Du kan selvfølgelig være anonym, når du kontakter Stop Doping, og dine informationer behandles fortroligt. Vores it-system sikrer dig 100% anonymitet, og vi vil aldrig kunne spore din identitet, hvis du ikke ønsker det.

Indberet via vores krypterede og anonyme Indberetningsformular 

BEMÆRK - du kan også ringe til Stop Doping-linjen på telefonnummer 70 60 60 94.
Dette er en IP-telefonsvarer, hvor du anonymt kan indtale dine oplysninger uden at vi kan spore dit telefonnummer.


SIG NOGET HVIS DU SER ELLER HØRER NOGET!
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Læs mere »

Hvad kan indberettes?
Anonymitet
Opret en postbox
Du kan indberette information der relaterer sig til overtrædelse af anti-dopingreglerne som f.eks.: 
 • Brug af doping eller anvendelse af forbudte metoder
 • Snyd i forbindelse med dopingkontroller
 • Besiddelse af forbudte stoffer
 • Fremstilling, salg eller distribution af forbudte stoffer eller metoder
 • Opfordringer til eller assistance med brug af forbudte stoffer eller anvendelse af forbudte metoder 

   
Hvis du vil sikre, at du er anonym, skal du iagttage følgende:
 • Hvis det er muligt, skal du ikke indberette fra en PC, der er udleveret af din arbejdsgiver.
 • Benyt ikke en PC, der er opkoblet på virksomhedens netværk/intranet.
 • Tilgå indberetningsformularen direkte ved at kopiere eller skrive URL-adressen https://antidoping.whistleblowernetwork.net/Issues/ over i en internet-browser i stedet for at klikke på et link.
 • Lad være med at skrive dine egne personlige oplysninger i din indberetning.
Når du sender anmeldelsen, har du mulighed for at vælge, at du vil stå til rådighed for den videre undersøgelse ved at oprette en sikker postbox.
 
Vi anbefaler, at du stiller dig til rådighed, da vi måske ikke kan færdigbehandle sagen uden yderligere oplysninger fra dig.
 
Når du opretter en postbox, får du tildelt et sagsnummer, og du vælger selv et password. Du bruger disse, når du logger ind i postboxen for at se, om der er stillet spørgsmål til dig.
 
Uanset om du er anonym eller skriver dit navn, beder vi dig om at oprette en postbox. Det gør det sikrere og nemmere at kommunikere med os.

Al kommunikation foregår naturligvis anonymt, hvis du ønsker det.